Sophos Home

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Sophos Home download

De Sophos Home download is een gratis virusscanner voor Mac en Windows. Met dit programma kun je kosteloos tot maximaal 10 apparaten beschermen tegen virussen. Het programma is eenvoudig en overzichtelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. Het is een echt antivirus programma en is dus te vergelijken met software als Avira, Hitman Pro, Avast, AVG en andere gratis antivirus software. Wordt jij ook zo enthousiast van deze gratis Sophos Home download? Lees dan gerust verder en win alle informatie in die je nodig hebt om aan de slag te kunnen met deze virusscanner.

Een zeer uitgebreide en overzichtelijke virusscanner

De interface van het programma is zeer eenvoudig en overzichtelijk, zowel bij Sophos Mac als Microsoft. Bovenin je scherm zie je een grote balk met daarin een aantal belangrijke knoppen. Deze knoppen geven snelle toegang tot een aantal belangrijke functies. Verder kun je eenvoudig een volledige scan uitvoeren en deze volgen via het hoofdvenster. Ook kun je gemakkelijk functies aan- en uitzetten. Denk aan Automatic Virus Protection, Web Protection en Potentially Unwanted App Detection.

Wanneer je de Sophos Home download hebt voltooid moet je vervolgens een account aanmaken. Met dit account kun je je apparaten toevoegen waar jij de virusscanner voor wilt inzetten. Via je dashboard kun je dus meerdere apparaten beheren. Verder zie je op het dashboard alle meldingen, verwijderde bedreigingen en geblokkeerde websites voorbij komen. Wanneer je op een specifiek apparaat klikt zul je natuurlijk alleen alle meldingen van dit apparaat te zien krijgen. Daarbij komt dat je toegang krijgt tot meerdere mogelijkheden wanneer je focust op een bepaald apparaat.Gratis Sophos virusscanner

Met de Sophos virusscanner geniet je van behoorlijk uitgebreide scansoftware voor virussen. Ondanks dat het zeer uitgebreid is, kunnen ook beginners met deze software aan de slag. Het is namelijk een heel overzichtelijk programma met een gebruiksvriendelijke interface. Het programma beschikt over zo veel functies waardoor je zeker niet te kort komt. De software is zowel beschikbaar voor de besturingssystemen van Windows en Mac. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je Sophos Home gratis downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor een ander gratis antivirus programma. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met de gratis versie aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!