PrivaZer

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

PrivaZer download

PrivaZer download is een tool die het mogelijk maakt om de belangrijke computer opschonen taak te vervullen. De tool beschikt over een aantal interessante eigenschappen die de concurrenten niet hebben. De belangrijkste functies, zoals het verwijderen van ongewenste bestanden, gebruikerssporen en internetsporen zitten allemaal inbegrepen bij dit programma. Daarnaast is PrivaZer download ook in staat om gedetailleerde informatie te bekijken van de sporen die je met deze software verwijdert. PrivaZer download is een ideaal programma wanneer je de sporen die je onder andere op internet achterlaat wilt verwijderen. Dit zorgt voor een veiliger gevoel, zodat niemand kan achterhalen wat je allemaal op het internet hebt gedaan.

De PrivaZer gratis versie werkt op basis van een scan. De scans in dit programma kunnen veel programma’s doorzoeken. Alle bekende browsers zijn hierbij inbegrepen. Het programma bevat verschillende soorten scans waaruit gekozen kan worden. Zodra de scan is uitgevoerd ben je in staat om op de sporen te klikken. Vervolgens kun je zien welke pagina’s je allemaal hebt bezocht. Ook is het vanuit dit venster mogelijk om de sporen die je wilt wissen te selecteren. Verder heeft het programma een gebruiksvriendelijke interface waar de verschillende opties makkelijk in te vinden zijn. Het gebruik van de mogelijkheden is ook niet moeilijk aangezien het zeer overzichtelijk ingedeeld is. Ook is het mogelijk om dit programma in te zetten als een soort log bestand. Het programma houdt alles bij wat er op je computer gebeurd. Doordat je dit kunt inzien kun je ook kijken wat je allemaal op je computer hebt gedaan.
PrivaZer gratis versie

De gratis versie is er voor iedereen die een makkelijk computer opschonen programma wilt installeren. Door de vele vaste opties die een programma dat computers helpt opschonen te combineren kun je het programma compleet toepassen. PrivaZer gratis versie downloaden doe je op de website van Downen!