Patch My PC

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Patch My PC download

De gratis Patch My PC updater is een gemakkelijk te gebruiken programma dat meer dan 300 programma’s en/of apps up-to-date houdt op je PC. Het neemt een hele hoop tijd en werk uit handen. Iedereen wil dat zijn of haar programma werkt op basis van de nieuwste update. Toch is het moeilijk om dat van al je programma’s bij te houden. Maar daar is deze Patch My PC download dus een goede oplossing voor. De software is alleen geschikt voor Windows besturingssystemen.

Ben je geïnteresseerd in dit gratis software update programma en wil je meer weten over de ins en outs? Lees dan gerust verder en je zult na het lezen van deze pagina alles weten wat je nodig hebt voordat je ermee aan de slag gaat.

Een programma dat het patchen van je pc eenvoudig maakt

Het is ook voor je eigen veiligheid van belang dat je jouw computer up-to-date houdt. Verouderde software is een makkelijker doelwit voor hackers en virussen. Dat komt omdat ze vaker beveiligingsproblemen of bugs hebben. Deze worden dan juist opgelost in een nieuwe software update. De gratis Patch My PC download zorgt dus ook voor je veiligheid. Wanneer je het programma opent, wordt je pc gescand op verouderde programma’s. Deze verouderde programma’s worden weergegeven in het rood. Software die wel is bijgewerkt wordt weergegeven in het groen en programma’s die je niet hebt geïnstalleerd staan op zwart. De programma’s die nog niet zijn bijgewerkt kun je dan laten bijwerken door de Patch My PC software. De-installeren is ook een interessante optie met dit programma.

Het team achter de Patch My PC download benoemt overigens de volgende voordelen van het programma:

  • Kwaliteitsondersteuning aan gebruikers via het ondersteuningsforum.
  • Extra bescherming tegen hackers.
  • Tijd besparen door het automatiseren van de installatie en het updaten van meer dan 300 programma’s.
  • Veel mogelijkheden voor IT professionals om hun dagelijkse taken nog makkelijker te maken.
  • Draagbare app, minder dan 2 MB.
  • Kwaliteitstesten die updates testen op detectie, installatie en malware.Gratis Patch My PC updater via Downen

Deze Patch My PC Updater zorgt voor extra bescherming en bespaart je een hoop tijd en werk. Het is een klein maar krachtig programma dat minder dan 2 MB in beslag neemt. Verder is het eenvoudig te gebruiken voor iedereen en zitten er geen kosten aan verbonden. De gratis Patch My PC download is helaas alleen geschikt voor Windows besturingssystemen. Wil je graag gebruik maken van dit ideale programma? Klik dan bovenaan deze pagina op de ‘download’ button. De download zal meteen bovenaan je beeldscherm tevoorschijn komen.

Is dit misschien toch niet helemaal het gene waar jij naar op zoek bent? Bekijk dan gerust onze andere software update programma’s.