Opera

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Opera browser downloaden

Opera browser heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt om het browsen op het internet stukken sneller en dus gebruiksvriendelijker te maken. Zelfs bij een trage internetverbinding kan de turbo module bepaalde pagina’s in het web comprimeren om deze sneller te laden. Bovendien heeft de Opera internet browser een ingebouwde PDF-viewer en een ingebouwde video ondersteuning. Zo kunnen zowel PDF documenten als video’s vanuit het web sneller weergegeven worden. De browser Opera downloaden brengt je dus een snelle wijze van internetgebruik.
De Opera browser is daarnaast ook naar eigen voorkeuren aan te passen. Vanuit een database van honderden extensies kun je extra functionaliteiten toevoegen om de persoonlijke impact op jouw surfgedrag te doen vergroten. Uiteraard kun je naast het toevoegen van functionaliteiten ook de look en feel ervan aanpassen. Zo kun je het naar geheel eigen smaak inrichten. Met persoonlijke bladwijzers kun je de personalisering volledig complementeren. De browser Opera downloaden zorgt voor een persoonlijk gevoel bij het navigeren over het internet.

De Opera browser zorgt eveneens voor een veilige ervaring bij het surfen op het wereldwijde web. Het programma herkent namelijk gevaarlijke websites. Het geeft bovendien een notificatie wanneer een website of andersoortig onderdeel op het internet je probeert te beroven van bijvoorbeeld je wachtwoorden. De webbrowser Opera geeft je dus een veilig gevoel. Of je nu op het web surft vanuit je desktop computer, je tablet of je smartphone. De browser Opera downloaden kan namelijk niet alleen voor Windows en Mac, maar is terdege ook beschikbaar voor de besturingssystemen Android en iOS. Zo kun je dus vanuit huis, werk of onderweg genieten van een snelle, gebruiksvriendelijke en veilige browser.