Internet Explorer

Internet Explorer

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Internet Explorer download

De nieuwste Internet Explorer download doet je beschikken over een browser die wereldwijd door veruit het meeste aantal mensen wordt gebruikt. Al kent het programma in de laatste jaren steeds meer concurrentie van onder andere het sterk opkomende Google Chrome. Internetexplorer is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de internetbrowser branche. Met de gebruiksvriendelijke interface, zowel op de desktop computer als op een tablet, kun je eenvoudig en bovendien erg snel navigeren over het wereldwijde web. Internet Explorer downloaden is dan ook een vertrouwde keuze.

Net zoals andere browsers stelt de nieuwste Internet Explorer download je in staat om direct te zoeken vanuit de adresbalk. Internetexplorer maakt bovendien gebruik van hardwareversnelling, waardoor sites nog sneller kunnen laden en je vloeiend het internetlandschap kunt begaan. Je bladert eenvoudig door het internet, met gebruik van diverse interessante tabbladen. Je kunt sites (en/of apps op een tablet) vastmaken om van Internet Explorer downloaden een prachtige gebruiksvriendelijke ervaring te maken.
Gratis en eenvoudig Internet Explorer downloaden

De standaard Windows Internet Explorer versie is vanaf heden ook beschikbaar voor andere besturingssystemen. De Internet Explorer Mac versie wordt namelijk ook steeds vaker geraadpleegd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vanaf begin 2014 de veelgebruikte browser ook zijn intrede heeft gedaan in de wereld van de smartphones en tablets op het Andriod en iOS netwerk. Juist door deze intrede heeft Internetexplorer qua navigeren en gebruikersgemak sterk aan terrein gewonnen.

De nieuwste Internet Explorer download doet je beschikken over een browser welke je overal ter wereld, op welk platform dan ook, kunt raadplegen. Uiteraard kun je met Internetexplorer ook je privacy beschermen (via o.a. de Do Not Track-functie). Je bent er ook mee beschermt tegen 99,9% van alle malware welke over het internet raast. Ga direct Internet Explorer downloaden om te beschikken over een elegante, snelle en gebruiksvriendelijke webbrowser.