FlashFXP

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

FlashFXP download

De FlashFXP download is een FXP en FTP cliënt in één. Dit betekent dat het programma ondersteuning krijgt van zowel client-to-server transfers als van server-to-server transfers. Bij een FXP overdracht is de snelheid van de overdracht van bestanden niet afhankelijk van de snelheid van je internet verbinding. De interface van Flash FXP download is in ieder geval zeer vertrouwd.
De Flash FXP download laat je beschikken over een FTP, oftewel een File Transfer Protocol-client, geschikt voor Windows. Het biedt een zeer snelle manier om te kopiëren tussen lokale computers of via het internet. Daarnaast maakt de software het mogelijk om met meerdere servers tegelijkertijd te werken. Met dit programma kan je de standaard FTP werkzaamheden gemakkelijk en snel uitvoeren. Ook maakt de software downloads, uploads en overdrachten tussen websites en FTP websites mogelijk.

Het kopiëren van bestanden tussen lokale computers gaat via LAN, oftewel het Local Area Network. Het kopiëren van bestanden via het internet gaat via WAN, oftewel het Wide Are Network. Wanneer je wilt kopiëren tussen je computer en het internet moet je vaak een verbinding tot stand brengen door middel van een FTP-client verbinding. De FlashFXP download kan zo’n verbinding zeer gemakkelijk maken. Wat nieuw is is dat dit programma ook kan kopiëren door middel van het File eXchange Protocol tussen 2 (online) servers. Met dit programma kun je veel tijd en dataverkeer besparen.

Bij Downen bieden we de Flash FXP download gratis aan, zodat je snel kunt beschikken over deze snelle FXP en FTP client. Downloaden gaat gemakkelijk en snel en kun je doen door op bovenstaande groene ‘download’ button te klikken. De FlashFXP download is beschikbaar voor de verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7 & 8.