eMule

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

eMule download

De eMule download maakt gebruik van het zogeheten P2P eDonkey netwerk. Naast dat het programma gebruikmaakt van het peer to peer netwerk is het vanaf heden ook mogelijk om er torrents mee te downloaden. Dit zorgt ervoor dat je zowel filesharing kan toepassen vanuit een netwerk als vanuit torrents. Een bijzonder groot netwerk om bestanden mee uit te wisselen ligt dus aan je voeten.
eMule downloaden kan zowel voor de besturingssystemen van Windows als die van de Mac. Binnen e Mule kun je bijzonder snel zoeken naar de gewenste bestanden. De interface is namelijk erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk opgesteld. Niet alleen kun je bestanden snel vinden, je kunt ze ook nog eens ontzettend snel downloaden. In de nieuwste e Mule versie is de interface wederom van een update voorzien, waardoor je vanuit een moderne omgeving kunt navigeren naar je gewenste bestanden. Bovendien bevat de eMule download een actieve link met je sociale netwerken, waardoor je vanuit je Facebook en/of Twitter account eenvoudig jouw reactie en/of opmerkingen kunt geven en kunt delen met je volledige achterban. eMule downloaden brengt je dus een prachtig programma met een diversiteit aan functionaliteiten.

De eMule download is ook verkrijgbaar in de Nederlandse taal. Het is eveneens geschikt voor de uitwisseling van grote bestanden. De als open source aangeboden e Mule software is daardoor volledig gratis beschikbaar gesteld. Zo is er in de loop der tijd ook een Plus variant op doorontwikkeld welke weer net even wat extra functionaliteiten herbergt dan de standaard variant. Wil je gebruikmaken van een stabiel programma dat gebruikmaakt van het P2P netwerk en torrents kan downloaden? Dan is eMule downloaden voor jou een geschikte oplossing.