Mozilla Firefox

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Firefox download

De Firefox download laat je beschikken over de snelste internetbrowser welke er op dit moment bestaat. Vanuit onafhankelijk benchmark- en prestatie onderzoek is naar voren gekomen dat het programma alle concurrent browsers één voor één achter zich laat als het gaat om de prestatie op snelheid. De snelheid blijft niet alleen gewaarborgd bij het surfen over het internet. Ook bij het online spelen van spellen kun je er uitstekend gebruik van maken. Mozilla Firefox downloaden brengt je dus via een snelle en gemakkelijke wijze naar hetgeen je op zoek bent.
Gratis Mozilla Firefox downloaden

Personaliseren is ook een belangrijk aspect welke naar voren komt vanuit de Firefox download. Geen enkel persoon is immers hetzelfde en de flexibiliteit die wordt geboden zal je zeker positief doen verrassen. Met add-ons kun je vanuit een grote database extra functionaliteiten toevoegen, zodat je een browser verkrijgt die voldoet aan al je wensen en eisen. Daarnaast is de adresbalk een lerende balk, aangezien de Mozilla Firefox Nederlands versie je favoriete websites voor je onthoudt. Tot slot kun je na Mozilla Firefox downloaden met behulp van diverse smaakvolle thema’s ook het uiterlijk aanpassen.

Een laatste belangrijke aspect vanuit de Firefox download is dat je de beschikking krijgt over een vertrouwde internet omgeving. Met het Do Not Track mechanisme kun je inrichten hoe websites persoonlijke informatie van je mogen verzamelen en gebruiken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je zoekgeschiedenis privé te houden en kun je met de ‘knop vergeten’ aangeven welke websites niet in je geschiedenis terecht hoeven te komen. En dit alles gaat natuurlijk hand in hand met het surfen via een beveiligde verbinding, met een goede strijd tegen malware en andere virussen. Firefox mac versie is beschikbaar naast die van Windows en Android, dus ga direct over tot Mozilla Firefox downloaden.