Avant Browser

Avant Browser

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Avant Browser downloaden

Avant Browser downloaden brengt je een op Internet Explorer gebaseerde webbrowser welke een aantal extra interessante functionaliteiten met zich meebrengt. De grote verbeterslag van de browser zit hem in de gebruiksvriendelijkheid. Avantbrowser is juist gebruiksvriendelijk omdat het enkele interessante zichtbare en onzichtbare functionaliteiten herbergt. En niet onbelangrijk is dat de Avant Browser download zorgt voor een snelle betrouwbare ervaring op het internet.

Één van de belangrijkste features van de Avant Browser downloaden is dat Avantbrowser geen reclame, virussen, spyware of malware bevat. Deze gratis browser valt namelijk onder de noemer freeware en kan zonder kosten worden gedownload. En dit kan zelfs verdergaan door ook popups en/of andersoortige reclame-uitingen op internetpagina’s te weren. Je hebt dit zelf in de hand door het bestaande filter uit te breiden met reclame-uitingen welke jij voortaan niet meer wenst te zien. De Avant Browser download zorgt dus voor een reclamevrije internetervaring.
Daarnaast biedt Avant Browser downloaden je de mogelijkheid om te beschikken over een browser welke erg weinig geheugen van de Windows computer vraagt. Juist doordat de Avantbrowser weinig geheugen vraagt kun je snel navigeren op het internet. Ook zorgt de Avantbrowser ervoor dat het stil blijven staan en/of crashen van internetpagina’s tot een minimum wordt beperkt en benadrukt de multi-processing technologie eens te meer de snelle internetervaring welke je verkrijgt met de Avant Browser Nederlands editie.

Avant Browser gratis downloaden biedt dus ontzettend veel voordelen voor de ervaring op het internet. Het betreft een snelle, betrouwbare en reclamevrije internetbrowser welke bovendien eenvoudiger meerdere downloads tegelijkertijd laat gaan, je in privacy modus kunt internetten (browser geschiedenis tot jezelf beperkt), formulieren op het internet automatisch kunt invullen en meer. Overtuigd van de voordelen van een Avant Browser download? Ga dan direct over tot Avant Browser gratis downloaden!