Download Accelerator Plus

Download Accelerator Plus

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Download Accelerator Plus verkrijgen

Met de Accelerator download wordt de downloadsnelheid sterk verhoogt. Dit betekent dat je nooit meer lang hoeft te wachten op je download omdat je het downloaden nu gemakkelijk kunt versnellen. Met de Download Accelerator Plus versie kun je bestanden op internet snel en eenvoudig downloaden. Het programma maakt sneller downloaden mogelijk door van meerdere sites te downloaden. Doordat de software zelf de snelste downloadbron zoekt kun je bestanden ontzettend snel verkrijgen. Met Download Accelerator Plus kunnen afgebroken downloads worden hervat en muziek worden beluisterd.

Naast downloaden kun je met dit programma ook internetten en bestanden via de File Transfer Protocol, oftewel FTP, overbrengen. Het programma is zeer uitgebreid en bevat vooral veel functies voor het downloaden van bestanden. Er zijn ontzettend veel instellingen en opties waar je voor kunt kiezen. Je kunt nu zelfs via Twitter je download activiteiten delen. Dit is slechts één van de vele innovatieve functies die er in de afgelopen tijd zijn bijgekomen.
De webbrowsers die worden ondersteunt door de Accelerator download zijn vrijwel alle bekende browsers als Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox en Opera. Het grootste voordeel is dat je nooit meer lang hoeft te wachten op je download. Download Accelerator Plus gratis hier op de website van Downen. De software is geschikt voor verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Windows Vista, Windows 7 & 8.

Accelerator download

Ben je geïnteresseerd in deze download maar denk je toch dat een ander programma beter bij je past? Kijk dan vooral even bij gerelateerde downloads. Wellicht staat hier software bij die je ook interessant vindt. Wil je graag een reactie plaatsen over deze software of een verzoek indienen? Dat kan! Onder aan deze pagina kun je altijd je reactie plaatsen of je verzoek doorgeven.