CCleaner

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

CCleaner download

De CCleaner download is ontwikkeld voor het onderhoud van je computer in het besturingssysteem van Microsoft Windows. Met de C Cleaner download wordt het systeem volledig schoongemaakt door overbodige, ongebruikte of ongeldige bestanden in zijn geheel te verwijderen. Hierdoor optimaliseer en versnel je jouw pc, kan je je computer schoonhouden en bovendien onnodige bestanden van je harde schijf verwijderen.

De gratis CCleaner download richt zich onder andere op cookies, geschiedenis, tijdelijke internetbestanden, klembord, prullenbak, logbestanden en het register. Zo kun je al deze onnodige bestanden of selectie van cookies verwijderen van verschillende webbrowsers zoals Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox en Opera. Verder kun je ook Windows Explorer en andere systemen opschonen. Ook kun je na gratis CCleaner downloaden overbodige of niet gebruikte systeembestanden eenvoudig en snel verwijderen. Daarnaast is er zelfs de mogelijkheid om overbodige bestanden te analyseren die aanwezig zijn op programma’s die je zelf hebt gedownload. Deze kun je dan uiteraard ook vervolgens weer eenvoudig verwijderen, zodat je een schone computer verkrijgt.
Gratis CCleaner downloaden bij Downen

Daarnaast is gratis CCleaner downloaden voordelig wanneer je het herstel van verwijderde gegevens wilt voorkomen. De C Cleaner download schakelt lopende processen uit, leegt je prullenbak en verwijdert programma’s. Tot slot zal de C Cleaner download dubbele bestanden vinden en ongeldige sleutels opsporen zodat je het register kunt opschonen wanneer je deze verwijdert en kun je je systeem herstellen.

Het programma is zeer gebruiksvriendelijk, ook voor gebruikers die minder ervaren zijn met het programma. Gratis CCleaner downloaden verkrijg je nu gemakkelijk en snel op de website van Downen. Maak jouw computer ook weer schoon en snel met deze efficiënte en betrouwbare software. Voor iedere computer is de C Cleaner download aan te raden. Downloaden doe je door op bovenstaande groene button te klikken. Het programma is geschikt voor Windows Vista, Windows XP en Windows 7 & 8. Het programma ondersteunt zowel 32 als 64 bit.