Darktable

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Darktable download gratis

De Darktable download gratis versie is een vrij en open source fotobewerkingsprogramma. Het programma is niet echt te vergelijken met programma’s als de GIMP download en de Adobe Photoshop download. Het programma is oorspronkelijk gericht op het verbeteren van de workflow van een fotograaf. Dit doen ze door het vergemakkelijken van de verwerking van grote hoeveelheden beelden. Het programma is te verkrijgen op Linux, Mac OS X, Solaris en Windows. Wordt jij ook enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder en win alle belangrijke informatie over de gratis Darktable Nederlands versie in.

Een volledig gratis programma met veel eigenschappen

Darktable Nederlands versie is een raw bewerkingssoftware. Verder is het belangrijk om te weten dat de aanpassingen op foto’s alleen op het programma zelf worden opgeslagen. Je behoudt dus altijd nog de originele versie. Alleen wanneer je het exporteert naar een nieuw bestand zullen ook de bewerkingen op de foto worden meegenomen. Verder beschikt het programma over een overzichtelijke database waar je kunt filteren en sorteren. Ook heeft de Darktable download gratis versie een export-systeem waardoor je bijvoorbeeld rechtstreeks kunt exporteren naar Facebook, Flickr en Google Photos. Tijdens het bewerken van foto’s kun je genieten van ruim 60 verschillende mogelijkheden. Denk aan draaien, contrast aanpassen, scherper maken, bijknippen enzovoort. Tot slot is het fijn dat de interface in het Nederlands beschikbaar is. Niet slecht dus, voor een gratis programma.
Gratis Darktable Nederlands versie bij Downen

Met de gratis Darktable software krijg je toegang tot vele mogelijkheden met betrekking tot het bewerken van foto’s en/of afbeeldingen. Het programma is redelijk makkelijk te gebruiken, dus ook beginners zullen snel hun weg vinden. De Darktable download geeft je toegang tot functies die voldoen aan al je behoeften. De software is geschikt voor zowel Windows, Linux en MAC. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je de software gratis downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor andere grafisch design software. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met de gratis versie aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!