BleachBit

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

BleachBit download

Wij van Downen zijn verheugd dat we jou de gratis BleachBit download kunnen aanbieden. De BleachBit software is een klein maar krachtig programma dat digitale sporen kan verwijderen. Het programma is volledig gratis en kan worden geïnstalleerd op Windows en Linux besturingssystemen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Glary Utilities is dit programma redelijk klein. Ben je op zoek naar een kleine maar krachtige tool om je computer op te schonen? Dan is de gratis BleachBit download perfect voor jou. Lees gerust verder en kom te weten wat de mogelijkheden van dit programma zijn en hoe je de BleachBit software eenvoudig kunt downloaden.

Een klein maar krachtig programma

Het programma is erg vergelijkbaar met CCleaner. De BleachBit software beschikt over een aantal krachtige functies waar je veel plezier aan gaat beleven. Verder is het programma in 60 verschillende talen te gebruiken, waaronder het Nederlands. Wij van Downen zijn op zoek gegaan naar de belangrijkste functionaliteiten van het programma en daar komen de volgende uit naar voren:

  • Identificatie en verwijdering van webcache, HTTP-cookies, URL-geschiedenis, logbestanden van tijdelijke bestanden en Flash-cookies voor Firefox, Opera, Safari, APT en Google Chrome
  • Ongebruikte lokale bestanden verwijderen die vertalingen van software zijn
  • Het vernietigen van bestanden en het wissen van niet-toegewezen schijfruimte
  • Het wissen van niet-toegewezen schijfruimte om de datacompressie te verbeteren voor back-ups van schijfafbeeldingen
  • En zo zijn er nog een hele boel meer op te noemen.

Ben je toch op zoek naar een ander programma of kun je niet gebruik maken van BleachBit Windows of Linux versie? Kijk dan gerust tussen onze andere gratis computer opschonen software. Daar vind je vergelijkbare programma’s zoals CCleaner, Clean Master en PrivaZer.Installeer de gratis BleachBit software

De gratis BleachBit software is een zeer uitgebreid en krachtig programma voor het opschonen van je pc. Geniet van een aantal uitstekende functies waarmee je jouw pc schoon houdt en weerhoudt van onnodige zaken. BleachBit gratis downloaden doe je voor de besturingssystemen van Windows en Linux. Wil jij ook zo graag gebruik maken van dit programma? Download de software dan door bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor een ander gratis programma voor het opschonen van je pc.