Advanced SystemCare Free

Advanced SystemCare Free

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Advanced SystemCare free download

De Advanced SystemCare free download is er om Windows-apparaten schoon te kunnen maken. Het programma bevat vele hulpprogramma’s. Daar zitten een aantal zeer nuttige tussen, maar ook wat overbodige of ongunstige. Gelukkig zijn er de nuttige functies waar je met veel plezier gebruik van kunt maken. Verder is het een goed ontworpen en gebruiksvriendelijk programma. Ook wordt het programma regelmatig verbeterd en komen er dus om de zoveel tijd nieuwe versies naar voren. De interface kan ook eenvoudig op Nederlands gezet worden. Zoals gezegd is de Advanced SystemCare free download alleen geschikt voor Windows besturingssystemen.

Meer dan alleen een schoonmaker

De gratis Advanced SystemCare download bevat zoals gezegd genoeg functies. Deze zijn onderverdeelt in vier ”groepen”:

  1. Versnellen
  2. Beschermen
  3. Opschonen en optimaliseren
  4. Tool-box en actiecentrum.

Onder versnellen vallen de hulpmiddelen die er voor zorgen dat je pc sneller wordt. Zo is er de Turbo Boost-functie die RAM vrijgeeft door onnodige apps of services te stoppen, werkbalken en schadelijke apps of plug-ins te verwijderen en dergelijke.

Voor de bescherming zijn ook een aantal hulpmiddelen beschikbaar gesteld. De startpaginabeveiliging is standaard ingeschakeld en er zijn opties als een FaceID-beveiliging. Voor dit hulpmiddel heb je een webcam nodig en deze zal gebruik maken van gezichtsherkenningstechnologie. Je krijgt dan bijvoorbeeld een notificatie wanneer iemand anders toegang heeft proberen te krijgen tot je pc.

Het opschonen en optimaliseren neemt vele voordelen met zich mee. Het voert controles uit, waaronder scans voor ongewenste bestanden, maar ook voor opstartitems, registerproblemen en meer. Het lijkt een beetje op wat CCleaner doet, maar dan iets minder uitgebreid.

Tot slot is er nog de tool-box. Dit is een aanbod met verschillende tools. Sommige daarvan dien je apart te downloaden voordat je er gebruik van kunt maken. Neem bijvoorbeeld tools voor het verwijderen van bestanden. Je zult vanzelf zien dat veel van deze hulpmiddelen onnodig zijn.

Wij van Downen bieden ook nog andere veilige en krachtige computer opschonen programma’s. Software als BleachBit en Clean Master zijn daar terug te vinden.Gratis Advanced SystemCare download via Downen

De Advanced SystemCare free download geeft jou een pc schoonmaker met genoeg functies. Deze functies zijn onderverdeeld in vier groepen en geven jou meer dan alleen schoonmaak mogelijkheden. Het is een goed ontworpen programma dat voor iedereen toegankelijk is qua gebruiksvriendelijkheid. De gratis Advanced SystemCare download is alleen geschikt voor Windows besturingssystemen. Wil je graag gebruik maken van dit ideale programma? Klik dan bovenaan deze pagina op de ‘download’ button. Wanneer je op de download-pagina komt moet je een klein stukje naar beneden scrollen. Daar vind je de download van de gratis Advanced SystemCare software.

Ben je toch op zoek naar een ander programma of wil je het vergelijken met andere software? Bekijk dan onze andere programma’s die computer opschonen mogelijk maken.