Pet Rescue 1227 level

Pet Rescue 1227 level

Pet Rescue 1227 level lijkt in eerste instantie een zeer lastig en ingewikkeld level te zijn. Vandaar dat deze level gids jou door middel van tips en tricks gaat helpen met het halen van level 1227 Pet Rescue. Wij van Downen wensen jou in ieder geval veel succes!
Tips voor level PetRescue1227

Het eerste en belangrijkste dat je moet weten in PetRescue1227 is dat de sleutel zich alleen bevindt aan de linkerkant van het bord en de pet zich bevindt aan de rechterkant van het bord. Door een onbekende reden bij Pet Rescue 1227 level moet je aan de linkerkant van het bord beginnen. Als je in level Pet Rescue1227 namelijk aan de rechterkant begint verschijnt de pet wel, maar de sleutel vaak niet. Begin dus aan de linkerkant totdat de sleutel zichtbaar is in de glazen box. Wanneer de sleutel zichtbaar is, breng hem dan naar beneden. Als het kan maak dan een zet in de eerste lijn van het midden. Je ziet nu een betonnen blok in PetRescue1227 dat het bord in twee helften verdeeld. Als je een zet maakt bij de eerste lijn zal de pet tevoorschijn komen. Het is namelijk makkelijk om de blokken naar links te sliden en de pet naar beneden te krijgen in level Pet Rescue1227. Als je de blokken en de pet één linie naar links wilt verschuiven moet je gebruik maken van de paint brush, waarvoor je gespaard hebt tijdens het wegspelen van blokken. Er moeten uiteindelijk twee pets gered worden in level Pet Rescue 1227.

Wanneer de eerste pet onder is aangekomen moet je nog één pet veilig stellen en dan heb je level PetRescue1227 voltooid. Plaats weer de eerste zet in de eerste linie van het midden om de pet tevoorschijn te brengen. Wanneer dit het geval is gebruik dan dezelfde tactiek met de paint brush om de pet te verschuiven en naar onderen te krijgen. Als dit gelukt is heb je 1227 Pet Rescue gehaald!