FotoWall

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

FotoWall download

Met de gratis FotoWall software krijg je toegang tot een handig programma om fotomontages- en collages mee te maken. Het is een open source platform waar iedereen volledig gratis gebruik van kan maken. Wordt jij ook enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder en ontdek alle belangrijke informatie over dit gratis foto bewerken programma. Tot slot vind je onderaan de pagina een korte beschrijving hoe je de FotoWall download eenvoudig en snel kunt voltooien.

Een eenvoudig en handig programma voor fotomontages- en collages

De gratis FotoWall software ondersteunt eigen foto’s, live video van je webcam en foto’s van internet en andere afbeeldingen. Met dit programma kun je deze verkleinen/vergroten en teksten toevoegen. Het is dus belangrijk om te weten dat het van oorsprong geen software is om foto’s en afbeeldingen te bewerken. De teksten die je kunt toevoegen kunnen namelijk ook maar in één lettertype worden toegepast. Het programma is vooral bedoelt voor het maken van montages en collages. Denk daarbij ook aan achtergronden op je bureaublad die steeds veranderen. Daarvoor gebruiken veel mensen dit eenvoudige programma. Wanneer je aan de slag gaat met dit programma moet je goed weten dat je pas met een foto aan de slag kunt wanneer je deze naar de interface hebt gesleept. Veel mensen zijn eerst een aantal minuten bezig met het uitvinden hoe ze een foto kunnen toevoegen. Het programma is dus alleen geschikt voor het meest simpele gebruik. Wil je foto’s echt mooi kunnen bewerken? Kijk dan bij programma’s als PhotoShop, IrfanView en RawTherapee. Bekijk alle grafisch design software voor meerdere fotobewerkers.
Gratis FotoWall software bij Downen

Met de gratis FotoWall software kun je heel eenvoudig en snel fotomontages- en collages maken. Verder is het programma heel beperkt qua mogelijkheden. De software is geschikt voor zowel Windows, Linux en MAC. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je de software gratis downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor andere grafisch design software. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met de gratis versie aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!