DVD Shrink

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

DVD Shrink download

Met een DVD Shrink download beschik je over gratis software waarmee je informatie en video’s van een DVD kunt rippen. Vervolgens kun je deze bestanden op je harde schijf zetten en eventueel ook branden. DVDshrink downloaden zorgt ervoor dat je een backup kunt maken van je bestanden voor als er een disc beschadigd of kwijt raakt. Dit wil natuurlijk niemand en dan is het heel fijn als je deze backups kunt maken. Kortom, dit programma komt zeker van pas en is nuttig voor iedereen.

Dit programma kun je integreren met alle brandsoftware maar er is een speciale integratie met het bekende Nero. Bij Downen bieden we deze software gratis aan. De software is geschikt voor verschillende besturingssystemen van Windows, zoals Windows XP, Windows Vista en DVD Shrink Windows 7.
DVDshrink downloaden, Shrink DVD gratis!

Dit programma is alleen te gebruiken in het Engels. Ondanks de taal is het programma wel gebruiksvriendelijk en zal iedereen het gebruik ervan direct en zonder problemen begrijpen.
Zoals je misschien al verwacht door de naam kun je met een DVD Shrink download DVD’s verkleinen, oftewel comprimeren. Doordat je video en DVD kunt comprimeren kunnen extra grote DVD-bestanden en films gebrand worden op normale DVD’s met een normale beschikbare ruimte. Een ander groot voordeel is dat je met Shrink DVD gratis ook direct je gewenste taal, ondertitels of audiosporen kunt selecteren.

Kortom, DVDshrink downloaden brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen kun je backups maken van je DVD’s, ook hercoderen en comprimeren om bestanden kleiner te maken gaat heel gemakkelijk met Schrink DVD gratis. Bij Downen kun je deze software eenvoudig en gratis verkrijgen. Wil je deze software graag downloaden? Klik dan op bovenstaande groene ‘download’ button en verkrijg direct deze super handige software.