Adobe Fireworks

Adobe Fireworks

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Adobe Fireworks download

Adobe Fireworks downloaden is ideaal voor iedereen die webgraphics wil maken. Met dit programma kun je afbeeldingen zeer gemakkelijk naar een webvriendelijk formaat transformeren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld thumbnails maken voor op het internet. Naast het maken van geschikte formaten van je afbeeldingen voor op het web, kun je ook snel teksten en randen toevoegen aan je afbeeldingen. Verder maak je met dit programma heel gemakkelijk headers, banners en knoppen voor op je website. Wil je eerst zien hoe je versie eruit ziet? Dat kan doordat je je gemaakte ontwerpen gemakkelijk kunt testen voordat je het daadwerkelijk publiceert. Even exporteren en klaar!
Adobe Fireworks downloaden, Adobe Fireworks gratis

Zoals we kunnen verwachten zijn alle andere programma’s van Adobe eenvoudig te importeren met de Adobe Fireworks download. Vergeleken met de andere programma’s is deze versie wel gebruiksvriendelijker. Vergeet niet dat deze software weer heel anders is dan andere programma’s zoals Photoshop of InDesign. Door deze software te downloaden, beschik je namelijk over een programma dat zich echt richt op het web.

Kortom, dit programma geeft webontwikkelaars de mogelijkheid om op effectieve wijze grafische afbeeldingen te creëren voor hun webpagina’s. En dit alles zonder de weg kwijt te raken in ingewikkelde codes of kleurpaletten. Wil jij ook op eenvoudige wijze vectorafbeeldingen kunnen ontwikkelen voor jouw website? Dan ben je op deze website aan het juiste adres. Bij Downen bieden we Adobe Fireworks namelijk gratis aan.

Bij Downen kun je dit programma downloaden op eenvoudige wijze. Dit doe je door op de groene ‘download’ knop te klikken. Deze button vind je bovenaan deze pagina. Het programma is te gebruiken voor verschillende besturingssystemen. Zowel voor Windows als Mac werkt deze software prima!