Ad Aware

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Ad Aware free download

Ad Aware download is een antivirusprogramma van Lavasoft. De software staat wereldwijd bekend als een zeer hoog gewaardeerde adware en spyware killer. Ad Aware free download is voor de thuisgebruiker een uitstekend middel om je computer te beschermen. Daarnaast biedt het programma een uitgebreide functie voor ‘spyware detection’ op zelf te selecteren schrijven of bestanden.

Naast het detecteren en verwijderen van malafide software spoort de Adaware free ongewenste software zoals virussen, trojaanse paarden en traceerbestanden op. Wanneer je je computer gebruikt kun je met dit programma gemakkelijk een scan uitvoeren zonder dat dit problemen oplevert. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en de scans werken snel. Naast scannen zijn er meerdere fijne opties zoals een firewall die zeer uitgebreid is, e-mailbescherming, veilig online shoppen, een wachtwoordbeheerder en spyware bestrijding. Zeer uitgebreide anti spyware software dus.
Ad Aware download – Adaware free

Weet je niet of dit een antivirussoftware is die bij jou past? Dan is het goed om te weten dat de Adaware free zich zowel richt op virussen als spyware en malware. Hierdoor is het programma goed te vergelijken met andere populaire antivirusprogramma’s. Hoe het precies werkt? De Ad Aware free download scant je pc op gevaarlijke software, wanneer er een gevaar wordt opgemerkt wordt deze door het programma in quarantaine geplaatst. Daarnaast wordt je browser goed in de gaten gehouden.

De Adaware free is verkrijgbaar in het Nederlands. Een Ad Aware download is gratis verkrijgbaar bij Downen. Het downloaden van het programma doe je door op de bovenstaande ‘download’ button te klikken. Zo kun je je pc gemakkelijk zelf beschermen. De Ad Aware free download van Downen is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7 & 8.