LastPass

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

LastPass extension downloaden

De LastPass plugin download is een handige tool voor het onthouden van wachtwoorden. Buiten het onthouden van wachtwoorden kan het deze ook nog automatisch invoeren op websites als je dat graag wilt. Hiervoor hoef je dan alleen het wachtwoord van je account voor in te voeren, om te voorkomen dat andere gebruikers overal kunnen inloggen. Het neemt dus een hele hoop zorgen uit handen. LastPass extension downloaden is geschikt op nagenoeg elk besturingssysteem. Verder is het zeer gemakkelijk om gratis gebruik te maken van deze prachtige tool. Vind je de functies van de gratis plugin niet genoeg? Dan kun je een abonnement afnemen. Hierdoor krijg je toegang tot meerdere functies.

Nooit meer zorgen maken over je wachtwoorden

LastPass extension downloaden zorgt er dus voor dat je wachtwoorden kunt opslaan en automatisch laten invullen op websites. Daardoor hoef je deze wachtwoorden nooit meer zelf te onthouden als het ware. Wanneer je op verschillende computers en mobiele apparaten gebruik wilt maken van de LastPass plugin download kan dat. De gehele database met wachtwoorden wordt automatisch gesynchroniseerd na de installatie. Als je al gebruikt maakt van een andere ‘password manager’ kun je deze in veel gevallen ook importeren naar de LastPass extension.

Gelukkig voor iedereen kun je het op vele besturingssystemen gebruiken:

  •  Windows: Firefox, Chrome, Microsoft Edge, Opera en IE Anywhere
  • Mac: Safari, Chrome, Firefox, Opera en Mac
  • Linux: Firefox, Chrome, Linux en Opera
  • Mobiel: iPhone/iPad, Android, Microsoft en IE Anywhere
Lastpass plugin download verkrijgen via Downen

Met deze handige en overzichtelijke password manager hoef je je nooit meer druk te maken over je wachtwoorden. Je kunt een abonnement afsluiten voor extra functies op de LastPass extension. Wordt jij ook enthousiast van deze password manager? Dan kun je gratis LastPass extension downloaden door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor besturingssystemen die in de tekst hierboven zijn beschreven. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website bij andere password managers. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!